Menu

Ditët e javës në gjuhën angleze

Fullscreen
Light Switch
0%
Game loaded, click here to play the game!

Game Details

Ditët e javës në gjuhën angleze

Ditët e javës në gjuhën angleze

Ky është një kuiz rreth ditëver të javës se si quhen në gjuhën agleze. Ky kuiz përmban 7 pyetje.Secila pyetje ka 4 opcione ku vetëm njëri opcion është i saktë. Testoni veten se sa dini rreth ditëve të javës në gjuhën angleze.rnrnrnPërgjigju në pyetjet që shfaqen.rnrnDitët e javës, java dhe ditë e saj, kuize anglisht, kuize të ndryshme anglisht, kuize nga gjuha angleze, kuize ne gjuhen angleze, gjuha angleze kuize, kuize anglisht online, ditët e javës anglisht, Ditët e javës në gjuhën angleze, Gjuha angleze online, Kuize shqip dhe anglisht, Kuize në gjuhën angleze, gjuha kuize

0 FavoriteLoadingAdd to favorites

Leave a Comment

Advertisement

Search

Advertisement

1489

my balance

Login to view your balance.

Most Shared Posts