Menu

Emrat e kafshëve në gjuhën angleze Pjesa e tretë

Fullscreen
Light Switch
0%
Game loaded, click here to play the game!
Please Login Or Register For Free To Play More Games! It's Totaly 100% FREE

Game Details

Emrat e kafshëve në gjuhën angleze Pjesa e tretë

Emrat e kafshëve në gjuhën angleze Pjesa e tretë

Ky eshte nje kuiz rreth kafsheve ne gjuhen angleze.Pra testoni njohurite tuaja rreth kafsheve se si quhen ne gjuhen angleze.Kuizi permban 10 pyetje me nga 4 opcione ku vetem njeri opcion eshte i sakte.Kjo eshte pjesa e trete e ketij kuizi.Shpresoj dhe besoj se do t’ju pelqej.rnrnrnZgjidhni pergjigjet e sakta rreth emrave te kafsheve ne gjuhen angleze.rnrnrnQuizzes Albanian, Shqip Kuize, Kuize ne shqip, Kuize Albanian, Kuize Kosovo, Kuize, Kuize per kafshet, Kuize anglisht, Kuize te ndryshme anglisht shqip, Kuize online shqip, Luaj kuize online shqip, Kuize ne gjuhen shqip, Animals quiz, Albanian quizzes, Kuize me kafshe, Kafshet ne gjuhen angleze kuiz, Kuize per gjuhen angleze, Gjuha angleze kuize, Gjuha anglisht kuize, Kuize te ndryshme online shqip, Meso gjuhen angleze, Meso emrat e kafsheve ne gjuhen angleze

0 FavoriteLoadingAdd to favorites

Leave a Comment

Advertisement

Search

video of the day

Advertisement

1317

my balance

Login to view your balance.

Most Shared Posts

 • Snake 3310 HTML5...
  Snake 3310 HTML5 is a tribute to the original Snake for Nokia 3310. Do
  223 Shares
 • Running Soccer...
  Running Soccer is a new running game. You control a soccer player that
  149 Shares
 • Finders Critters...
  Match two or more blocks of the same color to help critters reach the
  149 Shares
 • TapForFun...
  Tap, tap, tap and tap as fast as you can on the screen with your frien
  76 Shares
 • Crazy Beach...
  Choose your favorite player and let the fun begin. The goal of the gam
  149 Shares