Menu

Emrat e pemëve në gjuhën angleze

Fullscreen
Light Switch
0%
Game loaded, click here to play the game!

Game Details

Emrat e pemëve në gjuhën angleze

Emrat e pemëve në gjuhën angleze

Ky është një kuiz për pemët se si quhen në gjuhën angleze. Testoni veten se sa dini rreth emrave të pemëve se si quhen në gjuhën angleze.rnrnrnTestoni njohurite tuaja ne gjuhen angleze.rnrnKuize anglisht, Kuize te ndryshme anglisht, kuize anglisht dhe shqip, kuize te ndryshme anglisht, gjuha angleze, gjuhe angleze dhe gjuhe shqipe, English Quiz, Apple, Strawberry, Peach, Pear, Grape, Blackberry, Cherries, Banana, Plums, Orange, Teste anglisht, teste te ndryshme ne gjuhen angleze, gjuha angleze,

0 FavoriteLoadingAdd to favorites

Leave a Comment

Advertisement

Search

Advertisement

1489

my balance

Login to view your balance.

Most Shared Posts